Hva Du Bør Vite Om Camping

Med populær reality-programmering fokusert på utendørs, er det ikke rart at vi ser en gjenoppblomstring av interessen for camping. Fortsett å lese hvis du vil ha en campingtur som er hyggelig og minneverdig.

Selv om det ikke er en viktig del av campingutstyret ditt, er en machete noe du kan vurdere å pakke avhengig av hvor du skal. Det er et veldig allsidig verktøy i villmarken. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinstokker for ly, kutte kokosnøtter for vann, hugge ved og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Reserver plass på en campingplass så snart som mulig. Spesielt om sommeren er det mange som er interessert i å campe med familiene. Hvis du bestiller om vinteren, er det mye mer sannsynlig at du får best mulig pris. Disse besparelsene kan oversettes til ekstra familiemoro mens du er på ferie.

Selv om du kan stole på at Mother Nature har rikelig med tre for å stikke bålet ditt, kan du bare støte på vått tre som ikke brenner. Å ta med eget treverk gjør aldri vondt, spesielt når ting er litt våte og du vet at det er nødvendig med brann.

Når du skal på camping, må du ta med deg riktig sovepose. Noen soveposer holder deg ikke varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre får deg til å svette hele natten fordi de er for varme. Etiketten på posen vil vanligvis fortelle deg hva slags temperaturer som passer for hver sovepose.

Gjør mye forskning på campingplassen din og sørg for at den tilbyr alt det gruppen din trenger. Ta hensyn til de enkelte behovene til hver bobil for å sikre at alle blir ivaretatt. Dette lindrer behovet for å foreta forsyningskjøringer, eller i verste fall, må avslutte turen for tidlig.

Vann er veldig viktig når du camping. Når du camper på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du ta med deg noen. Hvis du går lange avstander, bør du sannsynligvis ha jodtabletter for å rense vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Hvis du reiser med barn, bør du vurdere å bo på en campingplass som er spesielt beregnet for familier. Campere i disse områdene vet hva de kan forvente, og vil ikke ha noe problem hvis du har en cranky pjokk eller barna dine vil løpe rundt, skrike og leke. Du vil sannsynligvis være mer avslappet som et resultat og ha bedre tid.

Presenter deg for andre familier som camping i nærområdet ditt, som et middel til å være sosial og mer tilbøyelig til å hjelpe hverandre. Hvis et annet mannskap ankommer etter at du har satt opp, kan du tilby å hjelpe deg med teltet eller utstyret. Hvis noe går galt under reisen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflige nok til å presentere seg.

Det er mange ting du må ta i betraktning når du planlegger å campe. Imidlertid er du nå bevæpnet med den kunnskapen du trenger for å takle emner som dukker opp. Å vite hva du kan forvente går langt i planleggingen av den ideelle campingturen.